'Sterke twijfels', het 6de Stunt-boek nu beschikbaar

In 2021 viert Bavo Dhooge zijn 20-jarig jubileum als schrijver met de publicatie van 12 boeken, elke maand één. Dit is het zesde in de reeks.

Na de publicatie van zijn vaderboek ‘Sr.’ ging de schrijver op de autobiografische weg verder en begon in 2019 aan een literair dagboek. De eerste twee delen (Vol I en Vol II) beslaan samen meer dan 2000 pagina's. Uit deze strenge selectie ontstond een sprekend zelfportret waarin twijfel de sterkste drijfveer blijkt.

In 'Sterke twijfels' komen de voornaamste thema’s uit zijn leven aan bod: het vasthouden aan de problematiek van het loslaten, het schuldgevoel over mislukte relaties, de ontdekking van een nieuwe liefde, de obsessieve bescherming van zijn zoon, zijn levenslange hypochondrie en de voortdurende twijfel die leidt naar de enige zekerheid in zijn bestaan: het schrijven.


 'Als het kortverhaal een voortuintje is en de roman een achtertuin met een schommel of glijbaan, dan is het dagboek een weelderige weide, oneindig uitgestrekt met tal van verstopplaatsen, glooiingen, bomen om in te klimmen en uit te vallen, grachtjes om bij stil te staan en de vissen van je verbeelding in te zien zwemmen.' (uit 'Sterke twijfels')